Mailings kun je bijna niet meer wegdenken als je het hebt over het inzetten van marketingcommunicatiemiddelen. Het is een ideale manier van informatie of nieuws overbrengen aan (potentiele) klanten met in veel gevallen ook nog de mogelijkheid om een respons terug te sturen.

OMC envelop voor en achterkant
Huawei P20 selfmailer

Selfmailer post

Een selfmailer wordt verstuurd naar consumenten al dan wel of niet gepersonaliseerd. Wij zorgen voor het gehele projectmanagement zoals het drukwerk, het inprinten van de NAW-gegevens en de verzendcode. Gebruik maken van een envelop is geen vereiste. Selfmailers kunnen namelijk ook op diverse andere manieren afgewerkt worden, zoals; gelijmd, met een sluitzegel of voorzien van een perforatielijn.

Ontwikkelen van een selfmailer

Selfmailers kunnen in verschillende soorten maten en vormen worden geproduceerd. Wij hebben bijvoorbeeld voor Mazda een bijzondere mailing gemaakt waarbij een schijf een unieke code bevatte en deze via een landingspagina geactiveerd moest worden. Iedere unieke code linken wij aan de desbetreffende ontvanger. Ook voor andere merken als Sony en Huawei maken wij geregeld selfmailers.

Wil je meer informatie ontvangen over mailings en de verschillende opties daarbij? Dan is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. Je kan bijvoorbeeld bellen naar het volgende nummer: +31 85 130 15 29. Mailen kan uiteraard ook naar het volgende e mailadres: info@noovamediaproductions.nl. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Brandbook met chocoladereep erin