Voor activatie en het generen van extra aandacht op de winkelvloer, wordt er veel gebruik gemaakt van displays. Het valt op en zorgt ervoor dat de consument zijn blik focust op het betreffende product. Displays zijn er in verschillende soorten en maten. Twee veel gebruikte displays zijn lifesizers en toonbankdisplays. Ook bieden wij talloze andere maatwerk verpakkingen aan.

display voor Lebara
Lifesize display

Lifesizers

Lifesizers zijn displays die op ware grootte zijn geproduceerd. Mensen, figuren of afbeeldingen worden op ware grootte afgebeeld en op een speciale manier uitgesneden. De lifesize displays maken wij zo groot jij wenst te hebben.

Toonbankdisplays

Een andere mogelijkheid om jouw producten onder de aandacht te brengen bij de consument is het gebruik maken van toonbankdisplays. Deze displays zijn klein, compact en stimuleren tot het verrichten van een aankoop. Toonbankdisplays zorgen voor de juiste activatie vlak voordat de consument zijn beslissing neemt. Wij kunnen toonbankdisplays in verschillende vormen en materialen leveren.

DVTCH teller display vapors
Groep werknemers overlegt over een nieuwe strategie

Display maken

Displays zijn te maken van verschillende materialen. De keuze voor het juiste materiaal is afhankelijk van het doel, het budget en de uiteindelijke locatie van de display. Enkele materialen die gebruikt worden bij het maken van displays zijn aluminium, pvc en diverse soorten karton.

Wij adviseren je graag over de verschillende displays en welke het beste van toepassing is op jouw bedrijf. Neem voor meer informatie contact om met een van onze projectmanagers via  +31 85 130 15 29. Mailen is ook mogelijk naar info@noovamediaproductions.nl.