Magazines

Een magazine is een zeer fraai marketingmiddel om consumenten te stimuleren en aan te sporen tot een transactie. Wij helpen je graag verder met uitwerken van jouw idee!

Magazines maken wij in allerlei soorten en maten. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt. Afhankelijk van de complexiteit van het project zitten wij eerst met je om tafel om jouw wensen te bepalen. Wij nemen daarna het gehele projectmanagement uit handen zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

We adviseren je graag over de verschillende materiaalsoorten, afwerkingen, covers en bindwijzen die er zijn. Afwijkende vormen stansen is tevens mogelijk. Het is uiteindelijk belangrijk dat al deze elementen samenkomen tot een luxe magazine.

Wij hebben voor een scala van klanten hoogwaardige magazines mogen produceren. Onze vaste klant EYES Magazine laat zijn magazines bij ons produceren. Ook hebben wij voor Heineken meermaals magazines mogen maken.

Vraag een offerte aan

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Meer informatie over magazines?

  Met ons internationaal netwerk zorgen wij ervoor dat je altijd een hoge kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze print-managementservice een toegevoegde waarde is.

  Veelgestelde vragen

  Magazines portfolio

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Menu