Projectmanagement

Projectmanagement – een allround service voor jou

Bij Noova Mediaproductions kun je niet alleen rekenen op productiewerk, maar een allround projectmanagement service. Ons doel is het je zo makkelijk mogelijk te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw wensen door te geven en wij zorgen ervoor dat het meteen in gang wordt gezet.

Het projectmanagement is een complex proces waarin diverse disciplines samen komen. Denk aan projectplanning, prepress, procurement, productiebegeleiding, logistiek en distributie. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geleverd en eventueel geïnstalleerd op de desbetreffende locatie(s). Tevens kunnen wij in overleg alle materialen weer verwijderen en zorgen wij voor nalevering voor eventuele prijswinnaars.

Portfolio

Dankzij onze ruime ervaring in de productiewereld en internationaal netwerk, kunnen we je altijd de beste kwaliteit bieden voor de allerbeste prijs. Onze projectmanagers helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw ideeën en zorgen er altijd voor dat dit in lijn is met de corporate identity van jouw bedrijf.

Meer informatie over projectmanagement?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies en creëren geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je op.

Menu