Verpakking maken

Wil jij een nieuw product lanceren en een daarbij behorende verpakking maken? Wij helpen je graag verder! Ook kunnen wij je helpen met het bedrukken van tal van andere reclame-uitingen.

Verpakkingen maken is een vak apart. Er zijn zoveel mogelijkheden qua materiaal, afwerkingen, dozen en sluitingen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn er om je te helpen in het gehele design- en ontwikkelproces en ondersteunen jou totdat jij tevreden bent over de verpakking.

Verpakking bedrukken Heineken
Bedrukt brandbook van Rijswaard

Verpakking laten maken en bedrukken

Het advies is om ons zo vroeg mogelijk te betrekken in het designstadium. Wij kunnen aan de hand van jouw idee bepalen wat er mogelijk is met het maken van de verpakking en welke materialen we het beste kunnen gebruiken. Ieder idee kunnen wij tot leven brengen. Wij hebben diverse verpakkingen gemaakt, zoals verpakkingen met mechanismen om de bodem omhoog te laten komen en speciale giftboxen. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt.

Verpakking bekende merken

Wij hebben met tal van grote spelers samengewerkt en voor mooie merken verpakkingen mogen maken. Enkele namen waar we verpakkingen voor hebben ontwikkeld zijn; Mazda, Huawei, Sony, Eigen Haard en NIBC. Voor Hardcorevapers ontwikkelen wij verpakkingen voor grote retail oplagen.

Witte doosverpakking bedrukt
Doosverpakking Aftershock

Verpakking op maat

Onze medewerkers hebben een groot internationaal netwerk en weten precies waar een maatwerk verpakking van hoge kwaliteit gemaakt kan worden voor de beste prijs. Al onze medewerkers nemen het volledige projectmanagement op zich en nemen de zorg uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.